Reklam
Reklam
DGS | Dikey Geçiş Sınavı | DGS Puan Hesaplama | DGS Tercih Robotu

2016 LYS Tercih Robotu

2016 LYS Tercih Robotu

Google ygs lys tercih robotunu hizmete açtı. Ünlü arama motoru Googgle kısa bir süre önce üniversite öğrencilerinin okul tecihlerini daha doğru biri şekilde yapabilmelerini sağlamak adına ünivesite tecihim ası altında üniversite tercih robotu uygulaması başlattı. Google tarafından üniversite tercihi yapacak olan adaylara kolaylık olması amacı ile hizmete giren sistem sonuçlar açıklanmadan da büyük ilgi görüyor. 2016 LYS sınavlarının sona ermesi ile Rahat bir nefes alan üniversite adaylarını şimdi de üniversite tercihleri nasıl yapılacak telaşı sardı. Öğrencilerin doğru tercih yapmalarında rehberlik yapacak olan Google lys tercih robotu  nasıl kullanılır?  Google tarafından kısa bir süre önce erişime açılana uygulama https://universitesecimim.withgoogle.com/ internet adresinden erişim sağlanabiliyor. Üniversite Seçimim sloganı ile yola çıkan uygulama üniversite adayların puan, kontenjan, bölüm, üniversite ismi, üniversite konumu gibi kategorileri kullanarak kendisine en uygun üniversite ve bölümü bulmasını sağlıyor.

GOOGLE YGS LYS TERCİH ROBOTU ERİŞİME AÇILDI

Google sınav dönemindeki öğrencilere tercih edecekleri üniversite konusunda karar vermelerini kolaylaştırmak amacıyla ‘Üniversite Seçimim’ hizmetini kullanıma açtı. YGS sınavı öncesinde hizmete açılana internet sitesi, üniversite adayların puan, kontenjan, bölüm, üniversite ismi, üniversite konumu gibi kategorileri kullanarak kendisine en uygun üniversite ve bölümü bulması imkanı sağlıyor. Uygulama tercih hizmeti sunmanın yanı sıra öğrencilerin psikolog ve kariyer uzmanlarıyla görüşebilmelerine imkan sağlıyor.  Google hesabı ile kullanılabilen uygulama Google hesabı olmayanlar içinde üniversiteler hakkında bilgiler veriyor.

GOOGLE YGS LYS TERCİH ROBOTU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GOOGLE LYS TECİH ROBOTU GOOGLE HESABI OLMADAN DA KULLANILABİLİYOR

Google’ın YGS ve LYS sınavına giren öğren öğrencilerin kolay yoldan üniversite tercihi yapabilme olanağı sunan Google aynı zamanda öğrencileri psikolog ve kariyer uzmanlarıyla görüştürülebiliyor. Google hesabı ile kullanılabilen uygulama, Google hesabı olmadan da erişilebilecek internet sitesinde, üniversiteler hakkında bilgiler veriliyor. Üniversite seçimi ve üniversite sınavları hakkında Hangouts üzerinden canlı bağlantı hizmeti sunan internet sitesinde öğrenciler, psikologlar ve kariyer uzmanlarıyla görüşebiliyor. Google tercih robotunu kullanmak isteyen öğrenciler https://universitesecimim.withgoogle.com/ adresinden ‘Üniversite Seçimim‘e erişebilirler.

GOOGLE YGS LYS TERCİH ROBOTU NASIL KULLANILIR?

Google lys tercih robotunu kullanmak için yukarında verilen linki tıklayarak karşınıza gelen ekran üzerinden istenilen alanlar kullanabilirler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ