DGS | Dikey Geçiş Forum

Tam Versiyon: 2015 DGS Değerlendirmesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
2015 Dgs sona erdi. Sınav hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Sizce sınav zor muydu?
Zor du be . Ama bana göre zor .
allah var zor diyemiyeceğim. yada ben bu çok çalıştığım için öyle gelmiş de olabilir. geçen senenin sorularına baktım bu seneye baktım bu sene kolay dı. ama sorular zaman isteyen sorulardı. her neyse allah inş umduğunuz yerlere gelmeyi nasip etsin. olmadıysada üzülmeyin elbet bir gün olacak.

kindi

Sorular ugrastiriyordu
Zordu..
geçen seneki kadar olmasada zordu
zor diyebilir miyiz bilmiyorum ama matematik çok fazla zaman aldı. Tahminim bu senenin de Türkiye geneli mat. ortalaması düşük olacak. Bunun sebebi de matematiğin çok zaman alması diyebilirim. Hayırlısı artık.
Matematikten başladım ve 55 soru yyaptım muhtemelen 50 net gelir ammaaaa bi baktım ki yarımsaat kkalmış ttürkçeye 20 tane boş türkçeden..sınav kolay ama vakit getirmek zordu..
Sozel mantik cevaplarini bilen varmi arkadaslar
Zamani yetistiremedim. Normaldi sanki ama evdeki denemeler gibi turkcede yapip gecemedim kontrol edip 2-3 defa dusundum genelde. 39 mat. 58 tk cvpladim ama 34-48 net gelir diye umutlaniom. Tabi evdeki dnmlerde 50-55 arasi yapiodum iki testtende. Paylasan arkdaslardan ricam deneme ve sinav daki soru isrtlemelerini de paylasirsa zorluk konusunda daha bi bilgi edinmis oluruz. Herkes icin hayirli olur ins.
Sayfalar: 1 2