DGS | Dikey Geçiş Forum

Tam Versiyon: Dgs için Dersane önerileri (İstanbul avrupa yakası)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İyi akşamlar .
Ben 2 yıllık üniversite mezunuyum . Bu yıl , 26 temmuz'da DGS sınavı var . Evde kitaplardan çalışıyorum sınava , yalnız  bu yeterli olmuyor . Takıldığım noktalar oluyor . Bu sene kesin olarak 4 yıllık kazanmam lazım . Bana önerebileceğiniz DGS kursları varmıdır ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim .  
umut dershane seçerken dikkatli davran. özellikle sadece dgs üzerine olan kurslar varsa ilk olarak onları tercih etmelisin. Çünkü çoğu akedemi kuruluşu hala dgs nin farklı bir yapısı olduğunu kavrayamamış durumdadır. Ygs mantığı ile ders anlatıyolar. DGS'de önemli olan soruyu çözmek değil, soruyu hızlı ve doğru çözmek. Bunun için sadece dgs üzerine yoğunlaşmış bazı kuruluşlar var. onlara bakmanı tavsiye ederim Tasarı var bilmiyorum sizin yaka da mı ama bakabilirsin. İstanbulda okuyan teccrübeli arkadalarımızda yorumlarını yapacaklardır elbette.
Teşekkür ederim . Ama aradığım her kurs boş boş laflarda bulunuyor . Birde dgs sınavında sayısal testte GEOMETRİ çıkıyor mu ?
kurslara giden arkadaşlarımız size yol gösterecektir. dgs de 10 tane civarıda geo çıkıyor.
Tamamdır . Çok teşekkür ederim , yardımcı olduğunuz için. İyi akşamlar.

kindi

Aslında evinde kendinde hazırlanabilirsin ders videolari emin olun dershaneden cok daha iyidir.
Dgs kursu secerken sadece bu konu üzerinde yoğunlasmıs bir kursu secmelisin.Her dersanenin uzmanlastığı belirli bir sınav var.Bu konuda Tasarı akademi gercekten DGS'de uzman.Kaliteli bir eğitim anlayısı ve kadrosuyla 32 yıllık köklü bir kurum. Bulunduğun yerde varsa şiddetle tavsiye ediyorum .