DGS Dikey Geçiş Sınavı Dgsli.Org Forum'a Hoşgeldiniz.

Giriş Yap Üye Ol

Sohbeti görüntülemekte sıkıntı yaşıyorsanız tarayıcınızın çerezlerini temizleyin!
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DGS Twitter 'dan Destek
#1
Thumbs Up 
DGSliler olarak sınavın açıklanmasını beklerken farklı duyurular geliyor. Bazı öğrencilerin daha öbp'leri girilmemiş yada çeşitli sıkıntılar yaşanıyor. Bu zamana kadar baskı kurmayalım da sonuçlar doğru bir şekilde okunsun dememize rağmen görüyoruz ki bu sınava gereken önem verilmiyor. 
Bu nedenle twitter'dan hastag çalışması başlattık. Herkes twitter'dan #ÖsymDGSyiAçıkla bu hastagi kullanarak herkesi etiketleyerek twit atsın.
 #dgsliorg ve @DikeyGecisSinav etiketleyin biz de RT yapabilelim.

ÖBP Konusu Hakkında Duyuru
Bu sabah resimde görüldüğü üzere bazı öğrencilere ÖSYM tarafından aşağıda ki mesaj gelmiştir. ÖSYM ÖBP için bazı öğrencilerden okullarıyla iletişime geçip not ortalamasının sisteme perşembe gününe kadar girilmesini talep eden sms yollamıştır. Bizler sınavların açıklanmasını beklerken ÖSYM'nin hala bunla uğraşması açıkcası DGS'ye ne kadar zaman ayrıldığınıda gözler önüne koyuyor. Zaten öncesinde bu duyuru ösym sitesinden yapılmıştı. Merak edenler için; http://www.osym.gov.tr/belge/1-26191/201...urec-.html 

Buna rağmen not ortalaması sistemde mevcut olan bazı adaylara bile böyle sms gelmesi ve sonuçların açıklanmasının gecikmesi ÖSYM'de yaşanan karışıklılığı da açık şekilde gösteriyor. Diğer sınavlara gösterilen hassasiyetin aynısını bekliyoruz. Fazlasını değil!
   
Ara
Cevapla
Teşekkür Edenler: ferdihisil


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  DGS Twitter'da TT Listesinde Anıl 0 6,405 21-09-2016, Saat: 16:43
Son Yorum: Anıl
  KTÜ Yaz Okulu İçin Destek Bekliyoruz DgsliOrg 0 3,721 17-05-2015, Saat: 00:30
Son Yorum: DgsliOrg

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi