DGS Dikey Geçiş Sınavı Dgsli.Org Forum'a Hoşgeldiniz.

Giriş Yap Üye Ol

Sohbeti görüntülemekte sıkıntı yaşıyorsanız tarayıcınızın çerezlerini temizleyin!
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dgs başvuru ve talihsizlik
#1
Thumbs Up 
Herkese öncelikle merhabalar Ben Ertan,

Özel bir üniversitede bilgisayar programcılığı  okuyorum. Finallerim bitmek üzere ve mezun oluyorum. Fakat dgs başvuru tarihini kaçırdığım için bu yıl malesef ki dgs sınavına giremeyeceğim. Aslında canım çok sıkıldı en kötü özel bir üniversitede eğitime devam ederim diye düşünüyordum ama hayırlısı böyleymiş deyip canımı sıkmamaya çalışıyorum.

Hem okurken hemde çalıştığım için çok fazla okula zaman ayıramıyorum ama alttan dersim ve kaldığım bir ders olmadı şükür.

Ben sıfırdan dgs başlamak istiyorum mat konusunda çok fazla iyi değilim ama bilmiyorda değilim uzun süredir bakmadığım için biraz yoğun ilgilenmem gerekicek.

Bilgisayar programcılığı bölümü okuyorum. Şimdi kafamda 1 yıl ciddi çalışıp devlet üniversiteleride tercih etmek var. Sizce kazanabilir miyim ? Kafaya takmış vaziyetteyim.

Bilgisayar Mühendisliği ve Böte istiyorum.. Istanbul'da yaşamaktayım il dışı tuttuğu takdirde il dışınada çıkabilirim.

Istanbul küçükçekmece'de oturuyorum bana yakın bir dershanede eğitimime başlamak istiyorum. Sizlerden öneri istiyorum hangi dershaneyi seçmem gerekiyor ? Hangisine gidebilirim ?

Kafamda tasarı ve intibak var. Fem düşünmüyorum açıkçası bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese iyi geceler dilerim  Blush

Birde arkadaşlar şunu öğrenmek istiyorum.

Sınava giremediğim için okuldan bana gelen puan seneye gireceğim sınavdada tam gelecek mi ?
Ara
Cevapla
Teşekkür Edenler:
#2
puanın azalma olmaz kardeşim. Bir sene çok uzun bir süre ciddeyetle çalışırsan olmayacak diye birşey yok. Bence bol soru çözmeye nak. Dershaneler hakkında pek fikrim yok ama bilen arkadaşlarımız yazar elbet. dgsli.org un çok güzel sınava hazırlık için yazıları var onları okumanı tavsiye ederim. Bence dediğim gibi kazanılmayacak bişey yok sen yeter ki gayret göster. örenek olara burada ki yazılara bakabilirsin http://www.dgsli.org/x/dgs-rehberlik/
Ara
Cevapla
Teşekkür Edenler:


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  DGS Başvuru Süresi Berkay Şahin 4 3,836 22-07-2016, Saat: 01:48
Son Yorum: Emre Emrah Koca

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi