DGS Dikey Geçiş Sınavı Dgsli.Org Forum'a Hoşgeldiniz.

Giriş Yap Üye Ol

Sohbeti görüntülemekte sıkıntı yaşıyorsanız tarayıcınızın çerezlerini temizleyin!
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankara'daki Dersaneler
#1
Ankarada önerebileceğiniz dersaneler var mı?
Ara
Cevapla
Teşekkür Edenler:
#2
Evet matematik akademi olabilir
Cevapla
Teşekkür Edenler:
#3
ben bu sene kuzey akademi ye gittim kaynakları da kendi kaynakları çok ilgililer aynı zamanda bi gidip görüşmenizi tavsiye ederim sınıfıda hınca hınc doldurmuyorlar
Ara
Cevapla
Teşekkür Edenler:
#4
kuzey akademiyi başka yerlerde de duymustum. herkes çok olumlu şeyler söylüyor kuzey akademi için bende seneye hazırlanıcam gidip görüşmek farz oldu Smile)
Ara
Cevapla
Teşekkür Edenler:
#5
ankarada tek dgs dershanesi matematik akademi Big Grin
Ara
Cevapla
Teşekkür Edenler:
#6
arkadaşlar  kuzey akademiyle görüştüm ve kayıt oldum gerçektten çok çok iyi bi kurum ve Ankara'da DGS ye hazırlananlar için Kuzey Akademi üç günlük ücretsiz  tekrar kampı hazırlamış. sınava sayılı günler kala kacırılmayacak bi fırsat bence. detaylı bilgiyi kuzey akademinin sitesinden bulabilir ya da telefonla arayarak bilgi edinebilirsiniz.

http://kuzeyakademi.com.tr/blog/dgs-cretsiz-soru-kampi.html
Ara
Cevapla
Teşekkür Edenler:
#7
Efendim sorunuza cevap olarak ben size kurumumuz hakkında bilgi vermek isterim. Forumdan ayrılmadan kurumumuz hakkında aşağıdaki yazıdan bilgi sahibi dahi olabilirsiniz. Daha deyalı bilgi için odtululeraktifegitim.com websitemizide ziyaret edebilirsiniz. Dershanemizin tanıtım yazısı: 

Dershanemizde Koçluk Sistemi
Dershaneler son zamanlarda pek tercih edilmese de Batıkent Odtülüler Dershanesi’nin uyguladığı koçluk sistemi ve benzeri birçok sistem sonucunda öğrencilerin hedeflerine bir kez daha yaklaşması sağlanıyor. Eğitim ve sınav sistemlerinin sürekli olarak değişmesinden dolayı sorun yaşayabilen öğrenciler dershanelerden ek yardım alarak bu sorunu azaltabilmeleri mümkündür. Dershanenin okuldan daha farklı olduğu biliniyor. Dershane fiyatları da öğrenciler için oldukça uygundur.

Koçluk Sisteminin Önemi
Birçok eğitim sistemi olmasına rağmen temel sistem asıl olarak öğretmenin ön planda öğrencininse arka planda kalmasındandır. Bunun sonucunda da ortaya başarısızlık çıkma olasılığı oldukça yüksektir. Teknolojinin sürekli olarak kullanıldığı bu çağda eğitim için de kullanılması öğrenciler için en iyi seçenek olabilir. Öğretmen modelli anlatım şekli aralıklarla anlatıldığından dolayı bazı konular diğer günlere sarkarak öğrencinin zihninde karmakarışık bir durum ortaya çıkarabiliyor. Birbirleri ile bağlantısı olan konuların anlatım akışı düzenli bir şekilde ilerlemesi daha uygun görülüyor. Bu konuda uzmanlar verimli olarak ders çalışmak için derse hazırlık da kaybedilen süre yerine evde ders çalışmak daha uygundur. Yılların geçmesiyle öğrenme metotları değişkenlik gösterirken klasik olan öğrenme metotlarının da sonlarına gelinmiş gözüküyor. Bütün bu problemler doğrultusunda Odtülüler Dershanesi’nin yapmış olduğu koçluk sistemi ile daha iyi eğitim yöntemi ortaya çıkmıştır. Zamanı iyi kullanmak öğrenciyi 1-0 önde başlatır.

Odtülüler Dershanesinin Yararları
Öğrenciler anlamadığı veya pekiştiremediği herhangi bir konuyu okulda ders ortasında tekrar dinleyemediğinden dolayı problem oluşabilme ihtimali olurken Odtülüler Dershanesi’nde böyle bir sorun kesinlikle olmuyor. Odtülüler Dershanesi çalışanları koçluk sistemi adı verilen yöntemle öğrencileriyle birebir konuyu anlatıyor en iyi şekilde pekiştirmesini sağlıyor.

Öğretmenlerin Özellikleri
Öğretmenler kendi branşı üzerine neredeyse birçok konuya hâkim olduğundan dolayı öğrenciye anlatmasından da problem olmuyor. Öğretmenler öğrencilerin daha iyi kavrayabilmelerini ve dersi daha fazla sevdirebilmek için bazı yöntemler deniyor. Öğretmenler öğrencilere dersi herkesin anlayabileceği bir şekilde anlatırken sınıftaki otoriterliği sağlamayı da göz önünde bulunduruyorlar. Disiplin açısından da hiçbir taviz vermeyen Odtülüler Dershanesi öğretmenleri en iyi şekilde ders anlatmaya çaba gösteriyorlar.
Ara
Cevapla
Teşekkür Edenler:
#8
ben dgs için data akademiye gittim matematikte 10 netin üzerine çıkamazken cem hoca ile karşılaştım ve şimdiki sınavda 48 yaptımSmilesonuçları bekliyoruz umarım hayırlısı olur!!!
Ara
Cevapla
Teşekkür Edenler:


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ANKARA DGS DERSHANE Cansu Yavuz 2 3,065 12-07-2019, Saat: 13:59
Son Yorum: defne yıldız
  ANKARA DGS DERSHANE Cansu Yavuz 1 3,989 12-07-2019, Saat: 13:57
Son Yorum: defne yıldız
  Ankara Dgs Kurs Cansu Yavuz 1 3,062 12-07-2019, Saat: 12:27
Son Yorum: defne yıldız
  2017 dgs ankara Alacet10 1 2,909 09-07-2017, Saat: 14:24
Son Yorum: Martiuctu

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi