DGS | Dikey Geçiş Forum

Tam Versiyon: YARDIMCI OLUN = ( YATAY GEÇİŞ HAKKINDA
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
ARKADAŞLAR YATAY GEÇİŞ NASIL OLUYOR BİLGİ SAHİBİ OLAN VAR MI? SINAVA GIRDIGIN YILDAKI OSYM PUANI YATAY GECIS YAPACAGIN OKUL ILE AYNI DEGILSE VE DÜŞÜKSE BAŞVURU YAPILAMIYOR MU YADA İKİNCİ SECENEK PUAN DUSUKSE YATAY GECIS YAPMAK İÇİN OKUL NOT ORTALAMASININ MI YÜKSEK OLMASI GEREKİYOR? YANLISIM VARSA BİRİ DÜZELTSİN LÜTFEN ?
(15-09-2015, Saat: 19:25)pinarli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ARKADAŞLAR YATAY GEÇİŞ NASIL OLUYOR BİLGİ SAHİBİ OLAN VAR MI? SINAVA GIRDIGIN YILDAKI OSYM PUANI YATAY GECIS YAPACAGIN OKUL ILE AYNI DEGILSE VE DÜŞÜKSE BAŞVURU YAPILAMIYOR MU YADA İKİNCİ SECENEK PUAN DUSUKSE YATAY GECIS YAPMAK İÇİN OKUL NOT ORTALAMASININ MI YÜKSEK OLMASI GEREKİYOR? YANLISIM VARSA BİRİ DÜZELTSİN LÜTFEN ?

geçiş yapabilirsin isterse dönem ıcındekı butun derslerın ff olsun dgs de kendı puanından o yıl dusuk bıyere kayıt yaptırabılırsın
Iki şekilde geçiş vardir hocam 1) dgs puani 2) kendi okul ortamalanizla
sizin puaniniz gideceginiz okula göre düşük ise (dgs puani) gidemezsiniz okul puaninizla geçiş hakki tanır bu kez okul size .
Dönem aralarında oluyor sanırım yatay geçiş.Merak ettiğim bişey daha var kontenjanı dolu olan üniversitelere yatay geçiş hakkı için okulun insiyatifimi var ?