DGS | Dikey Geçiş Forum

Tam Versiyon: DGS PUAN HESAPLANMAMASI VE AÖFE GİRİŞ
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İyi günler dilerim arkadaşlar. Dgs de matematikten 0.5 ham puanı alamadığım için puanım hesaplanmadı. Ve yeni sistemde açıktan 4 yıla tamamlamak için dgs ye girmek gerektiğini duydum. Benim dgs puanım hesaplanamdı geçersiz sayıldı 4 e açıktan tamamlayabiliyormuyum ? osym yi arıyorum am 3 gündür hatta şuan bu yazıyı yazarken telefon arıyor yaklaşık 1 saat 12 dakikadır tüm operoterlerimiz diğer çağrılara hizmet vrmektedir beklettiğimiz için özür dileriz diyor. Sistem köle sistemi.
(01-09-2018, Saat: 11:13)burakdemirel35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İyi günler dilerim arkadaşlar. Dgs de matematikten 0.5 ham puanı alamadığım için puanım hesaplanmadı. Ve yeni sistemde açıktan 4 yıla tamamlamak için dgs ye girmek gerektiğini duydum. Benim dgs puanım hesaplanamdı geçersiz sayıldı 4 e açıktan tamamlayabiliyormuyum ? osym yi arıyorum am 3 gündür hatta şuan bu yazıyı yazarken telefon arıyor yaklaşık 1 saat 12 dakikadır tüm operoterlerimiz diğer çağrılara hizmet vrmektedir beklettiğimiz için özür dileriz diyor. Sistem köle sistemi.

iyi günler tercih puanla yapılır. AÖF programlarına tercih de puanla yapılır sizin puanınız oluşmadığı için tercih hakkınız yok.